Всесвітньо відомий голлівудський комік Кевін Харт не вестиме церемонію вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар" в 2019 році.

Про це повідомляють американські ЗМІ з посиланням на коментар актора.

Комік зазначає, що причиною для відмови він вважає свої різкі висловлювання на адресу ЛГБТ-спільноти, які він робив у минулому.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я не хочу відволікати увагу в ніч, яку повинні відсвяткувати багато дивовижні і талановиті актори. ... Я вибачаюся за те, що завдав болю людям. Я розвиваюся і хочу продовжувати робити це. Моя мета - об'єднати людей, а не віддаляти їх один від одного", - написав Харт в Twitter.

Окрім того актор висловив подяку кіноакадемії і надію, що це був не останній шанс для нього взяти участь в церемонії нагородження "Оскар".

Нагадаємо, журнал Forbes склав список найбагатших акторів року комедійного жанру. Перше місце, як і рік тому, зайняв американець Кевін Харт.

Як повідомляє Variety, за минулий рік 37-річний комік заробив 87,5 млн доларів. Левову частку заробітку йому принесли фільми "Центральна розвідка" та "Секрети домашніх тварин". Крім того, Харту непогано заплатили за стендап-виступи та рекламні контракти.

Раніше Знай.uа писав про те, що звання “Краща акторка року” отримала американська співачка Леді Гага за роль у фільмі “Зірка народилася”. Вона зіграла в парі з Бредлі Купером, який також став режисером стрічки.

Леді Гага
Леді Гага

Так високо її роботу оцінила Національна рада кінокритиків США, пише CNN.

“Співачка Леді Гага стала найкращою актрисою за головну роль у фільмі "Зірка народилася", в якому зіграла з актѐром Бредлі Купером, який одночасно став режисером стрічки ", - йдеться в повідомленні Національної ради кінокритиків США.

Також Знай.uа повідомляв, що церемонію вручення почесних нагород Governors Awards за заслуги в кінематографі скоротять через масштабні пожежі в Каліфорнії, які завдали багатомільйонної шкоди та забрали кілька десятків життів.