Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк часто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі. На цей раз модель опублікувала у своєму Instagram відверте селфі, зроблене в дзеркало ванної кімнати.

Так, на чорно-білому фото Ірина позує в світлому комплекті білизни і демонструє ідеальну фігуру. Вона запустила одну руку в розпатлане волосся, а другою тримає телефон, яким фотографує себе в дзеркало. До речі, телефоном Шейк закрила своє обличчя на фотографії. Також на знімку видно всі атрибути ванної кімнати.

У підписі до фотографії Ірина Шейк зазначила сторінку білизняного бренду. Мабуть, саме в цій білизні вона і позує на своєму селфі. Шанувальники моделі в захваті від її образу і засипають її компліментами в коментарях. Однак декому здалося, що Шейк сильно худа, і їй порадили більше їсти.

Відзначимо, до речі, що Ірина не тільки успішна модель, але і хороша мама. Як відомо, Шейк заміжня за голлівудським актором Бредлі Купером. Про їх роман стало відомо навесні 2015 року. Півтора роки тому у пари народилася дочка Лея. Для моделі і актора ця дитина стала першою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що розпусна Ірина Шейк роздяглася перед камерою. Модель опублікувала у своєму Instagram фото зі зйомок для журналу V Magazine, на якому вона позує в чорному бікіні. На фотографії модель позує в чорному купальнику, стоячи на колінах. На ногах Ірини довгі чорні чоботи на підборах. Руки вона запустила в розпущене волосся. Дівчина завмерла перед фотографом в спокусливій позі і з зухвалим виразом на обличчі.

Нагадаємо, Ірина Шейк показала фанатам чорну кудлату тварюку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.