Ні для кого не секрет, що коли популярність Павла Зібровапішла на спад, старіючий естрадний співак, Народний артист України почав активно освоювати Instagram, а разом з ним молодіжні тренди. Артист раз у раз з'являється в різних сучасних шоу, часто гумористичних і при цьому виглядає цілком природно. Швидше за все, не падати духом артистові допомагає відмінне почуття гумору.

Так, днями артист в черговий раз здивував своїх шанувальників новим фото. Зібров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі знімок, на якому він позує з рушницею в руках. При цьому сфотографувався Павло Зібров десь у лісі. На ньому дивне вбрання, схоже на домашній халат, з-під якого виглядає сорочка. Волосся артиста акуратно причесане назад.

У підписі до фотографії Зібров написав: "Стою на стражі вашого гарного настрою. Бажаю всім чудових зимових вихідних". Шанувальники артистка не залишилися байдужими і почали коментувати нове фото в його акаунті. "Я в ударі! Аж дух перехопило. Дуже яскравий образ. Все-таки чоловіки і зброя – це сильно!", "Красивий страж", "З вашими піснями завжди гарний настрій", "Мисливець – небезпечна робота, а якщо рушниця заїсть і не вистрілить, і тоді живий звір розірве тебе. Краще йди на ферму, купи курей і вдома на них полюй", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомлялося, що недавно Павло Зібров опублікував фотографію в оточенні красивих жінок. Так, днями артист в черговий раз здивував своїх шанувальників новими фото. Зібров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі знімок з літака в оточенні трьох стюардес-красунь. При чому двоє з них Павло радісно затиснув в обійми. Дівчата, власне, теж були не проти сфотографуватися з артистом.

Нагадаємо, Зібров розповів, чому олігархи закидають його грошима.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангели Зіброва Астаф'єва і Камінська зробили з легендою щось гаряче.

Також портал "Знай.uа" писав, що Камінська згадала шкільні роки з Зібровим і Астаф'євої.