Знаменита співачка Шакіра підозрюється в несплаті податків на суму 14,5 мільйонів євро, повідомляє El Pais.

Провівши розслідування, податкова служба Іспанії прийшла до висновку, що в період з 2012 по 2014 рік Шакіра не сплатила прибутковий податок і податок на майно. Повідомляється, що найближчим часом прокуратура країни збирається подати судовий позов проти співачки.

Відповідно до законодавства Іспанії, кожна людина, яка проживає на території країни більше півроку автоматично стає його податковими резидентом. Шакіра у свою чергу проживає в Іспанії з 2011 року зі своїм чоловіком, захисником іспанського футбольного клубу "Барселона" Жераром Піке.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З'ясувалося, що Шакіра проживала на території Іспанії протягом трьох років і повинна була виплатити податок від доходів в Іспанії в тому числі. Джерела, близькі до оточення Шакіри, яка в 2015 році стала повноправним платником податків в Іспанії, розповіли, що вона завжди виконувала свої податкові зобов'язання і була готова виконувати всі "економічні наслідки", без навмисної спроби ухилитися від податків.

Нагадаємо, співачка Шакіра не раз зізнавалася в інтерв'ю, що спорт займає важливу частину її життя, і фізичними навантаженнями вона займається 5-6 разів у тиждень, чергуючи танці, бокс і просто вправи в залі. Зрозуміло, такий спосіб життя позитивно впливає на її фігуру, адже зараз мама двох дітей в приголомшливій формі.

А от танці допомагають Шакірі завжди бути гнучкою і пластичною, що вона в черговий раз довела на новому відео, яке з'явилося днями в її блозі. На ньому Шакіра відображена під час розминки, і співачка з легкістю сідає на шпагат, повертаючись у ньому в різні сторони. Як виявилося, це навіть не основне тренування, а лише підготовка до фізичних навантажень.

Також ми повідомляли, що Шакірі загрожує в'язниця. Колумбійську співачку Шакіру в Іспанії податкова служба запідозрила в несплаті податків.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Шакіра з головою поринула в підготовку концертного туру "ElDorado".

Нагадаємо, літак з співачкою Шакірою на борту екстрено пішов на посадку.