Тіна Кароль та Надія Дорофєєва вийшли в світ в однакових сукнях. Вибір українських співачок впав на сексуальну сукню-міні у блискучих каменях від українського дизайнера Івана Фролова.

Співачка Тіна Кароль обрала таке вбрання для чвертьфіналу телешоу “Танці з зірками”. Пари повинні були виступити під живий виступ популярних артистів. Тіна Кароль співала для пари Іраклі Макацарія та Яна Заєць.

Поп-діва доповнила образ напівпрозорою накидкою та пальтом від Burberry, вартістю 800 доларів.

Надя Дорофєєва вдягнула таку ж сукню на церемонію нагородження премії M1 Music Awards. Своє ефектне вбрання артистка доповнила прикрасами від Annа Norova і прозорим жакетом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На премії M1 Music Awards Тіна Кароль була продюсером шоу. Для церемонії вона обрала відверте вбрання кольору морської хвилі із яскраво-червоним мереживом. Зірка доповнила образ червоними босоніжками, зачіскою легкі хвилі й фірмовою червоною помадою.

Нещодавно Тіна Кароль презентувала новий кліп на пісню “Cила Висоти”. Відзначимо, що в кліпі Тіна Кароль з'являється в різних образах і навіть голою, знята вона як би крізь воду або ж лежачи у воді. За добу відео на YouTube подивилися понад 300 тисяч користувачів. Ще майже 60 тисяч людей оцінили відеороботу на сторінці артистки в Instagram. І треба сказати, що шанувальники в захваті від цього кліпу, на таку ніжну, але сильну пісню. Співачка повідомила, що режисером цієї роботи став Хіндрек Маасік, а оператор - Сергій Бандерас.

Нагадаємо, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва показала фотографію, на якій позує в спортивному луці.

Також портал " Знай.ua " писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фоловерів помітили недобре.