Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в сексуальному вбранні.

Так, на знімку, який з'явився на сторінці світської левиці, вона постала на огляд публіки у темному костюмі в тонку смужку. Рукави і штанини майже повністю приховують кінцівки зірки. Волосся Кім зачесала в низький хвіст, який поклала на плече. На обличчі діви стриманий макіяж. Пікантності цьому фото додає те, що Кардашьян "забула" надіти під піджак костюма бюстгальтер.

У підписі до фото Кім Кардашьян розповіла про відкриття свого нового магазину косметики і парфумів. "Ось і з'явився мій магазин @klcwbeauty. Така мрія збулася. Будь ласка, зацініть це на @southcoastplaza у Коста-Меса! У нас є весь мій асортимент макіяжу і ароматів. Ми так старанно працювали над цим магазином і зовні це все, про що я мріяла!".

Відзначимо, що крім свого фото, в публікацію зірка додала і кілька фотографій, безпосередньо, з самого магазину, про відкриття якого вона повідомила. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нове фото в акаунті зірки. Фанати вітають Кім з успіхом і пишуть багато компліментів її образу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Кім Кардашьян в гумових капцях вивалила груди перед дітьми. У соціальній мережі пишнотіла діва опублікувала фотографію, на якій позує разом зі своїми дітками. На знімку Кім Кардашьян сидить навпочіпки і обома руками вхопилася за своїх дітей. Зірка дивиться в камеру, в той час як діти явно чимось схвильовані. При цьому на моделі дуже дивний наряд, швидше пляжний.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочка.