Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе фото у вишуканому вбранні.

Так, на фотографії Еріка Герцег позує, присівши біля дзеркала в золотистій відвертій сукні, що підкреслює всі вигини фігури співачки. У цього наряду спокусливе декольте і пікантний виріз, який оголив струнку ногу дівчини. Еріка млосно дивиться в камеру через відображення в дзеркалі. Волосся артистки зібране у високий хвіст і спадає їй на плече, на обличчі – стриманий вечірній макіяж.

Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Crocus City Hall, який є популярним концертним майданчиком в Москві. Еріка не підписала свою фотографію. Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото на сторінці Еріки. Багатьом її фотографія сподобалася і вони засипали дівчину компліментами.

"Ви найкрасивіша", "Прекрасна", "Неймовірна", "Як ніби дві людини стоїть", "Красуня і принцеса", "Боже, який пупсик", "Блискуча Еріка", "Крихітко, ти сексі бомба", "Еріка, у тебе губи свої чи підкачала?", "Супер дівчинка", "Божественна", "Лапочка", "Яка гарна", "Вогонь", "Шикарна", "Золота рибка", "Ах, така жарка, гаряча дівчинка", "Красиве плаття", "Від однієї Еріки неможливо відірвати погляд, а тут відразу дві", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фотографій Герцег.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.