Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, цього разу Світлана виклала в мережу нове епатажне фото, на якому позує перед виходом на сцену в Мінську. На сцену артистка вирішила вийти в зухвалому чорному вбранні, яке оголює деякі частини тіла, а в цілому підкреслює її ідеальну фігуру. А адже тільки влітку зірка народила другу дочку, а нещодавно перенесла операцію на нирках. Але, як видно, швидко повернулася у форму і продовжує гастролювати.

На фотографії Світлана з ногами сидить на кріслі і робить щось, що нагадує медитацію. В одній руці артистка тримає мікрофон. Як видно на фото, Світлана Лобода позує в чорних латексних штанях, які мотузочками з'єднані з коротким топом, який більше нагадує бюстгальтер, але з об'ємними рукавами. Волосся артистки зібране ззаду у хвіст, але кілька пасом спадають на обличчя, яке, до речі, покрите щільним шаром макіяжу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "За 5 хвилин до", натякаючи на те, що ця фотографія була зроблена перед її виходом на "МінськАрену", де вона відіграла великий концерт. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, а білоруські шанувальники дякують Світлану Лободу за грандіозний концерт, який вона у них влаштувала.

Відзначимо, що раніше Світлана показала фотографії з підготовки до концерту, на яких вона позує у простому спортивному одязі на тлі монтажу сцени і декорацій перед її виступом.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.