Шанувальники Ольги Бузової не можуть зрозуміти, чому вона ніяк не заведе собі дитину, адже «годинник-то цокає», і скоро це вже навіть фізично буде неможливо зробити.
Які тільки версії не висували фанати: нібито Бузова бездітна або таємно народила дитину і віддала її в дитбудинок, або не народжує через страх зіпсувати фігуру, а також багато інших. Про це повідомляє
"ВладТайм".
Жодна з версій не знаходить достатньої кількості доказів, однак і Бузова все ще не народила. Але сьогодні співачка опублікувала відео, в якому показала моторошнувату «дитину». Людиноподібна лялька дійсно веде себе дуже схоже на маленьку дитину, і деякі фанати вигукнули: «Супер, і народжувати Олі не треба!».

Звичайно, не важко було здогадатися, що все це лише чергова проплачена реклама, так як схожих ляльок раніше рекламувала і Ксенія Бородіна. Однак для Бузової з її щільним гастрольним графіком саме такі ляльки і є кращим аналогом дітей. Це навіть краще, ніж собаки – у разі необхідності зірка може просто вимкнути антропоморфного робота-дитину і не турбуватися, як вона себе почуває.
До речі, через трудоголізм і здатність працювати без сну цілодобово і саму Бузову називають «роботом», що ще один привід завести такого заміну дитині.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в шкіряному вбранні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Ольга Бузова вирішила приміряти на себе образ фатальної тигриці, але щось пішло не так. За 11 годин кадр зібрав майже 128 тис. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні відзначили, що Бузової йдуть незвичайні речі і вона може дозволити собі силу фігури і віку. Однак були і ті, хто розкритикував вибір співачки та її дивну манеру фотографуватися з відкритим ротом.

"Знай.uа" писав, що незадоволеність Ольги Бузової яскраво проявилася при рекламуванні відомої марки чіпсів. Раніше про проблеми зірки з інтимом говорили її нездорова емоційність і погляд зголоднілої «тигриці», а також бажання кинутися в обійми будь-якого чоловіка. Потім Бузова навіть перестала одягати нижню білизну. А в останньому рекламному ролику про бажання телезірки «заговорили» її соски під час зйомок.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще