Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, знову порадував своїх фоловерів в Instagram. Знаменитість любить жартувати над колегами по шоу "Голос", особливо часто над Тіною Кароль. Так, артист виставив смішний кадр, на якому взявся за груди співачки. Правда, картонної і тільки на фотографії.

"Тільки не треба писати , що це не пристойно ,у кожного свої ікони і своя релігія ! #голоскраїни", - пожартував Потап. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати побачене: "Льоша, ти зовсім безсмертний?)))))😂😂😂😂", "ВСЕ ДУЖЕ ПРИСТОЙНО ПРОДОВЖУЙ В ТОМУ Ж ДУСІ", "Все там пристойно 😏", "А до живої ікони, так слабо доторкнутися? 😅Тим більше всі можливості для цього є😆😉", "Ікони зазвичай цілують😂😂😂😂😂".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Юрій Горбунов розмістив на сторінці свого мікроблогу фото, на якому позує зі священнослужителем. Однак фото виявилося не простим, адже в ролі священика виступив співак і продюсер Потап. Одягатися в такий спосіб Потапа змусила участь у зйомках комедії «Скажене весілля».

Також Потап представив нову підопічну - 21-річну Мішель Андраде. Сама дівчина родом з далекої Болівії.