Український шоумен та волонтер Сергій Притула навіть до буденних питань сімейного життя звик підходити із гумором.

Його дуже часто запитують: чи виникає конфліктів із дружиною на тлі її походження, адже Катерина Сопельник, друга за рахунком пасія ведучого, родом із Донецька.

На що Притула відповідає у властивій йому манері: мовляв, місто тут ні до чого, кохана не винна у тому, що його окупували. Дисбаланс у родині міг би бути, адже гуморист – із Західної України, "звичайний хлопець зі Збаража", саме такий імідж намагається тримати вже не перший рік свого перебування на сцені.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нещодавно в одному з інтерв'ю шоумен зізнався: знайшов спосіб достукатися до дружини, коли словесні баталії переростають у суттєвий конфлікт.

Аби не "влаштовувати бурю" і без того насиченому життю, він починає спілкуватися із дружиною виключно російською мовою. Жартує, що "так краще доходить".

Навчити Катерину української теж було завдання не з простих. Допомогла у цьому спільна робота на гастролях шоу "Вар'яти". Там вона вирішувала організаційні питання і частенько переходила з новими партнерами на державну мову. В один день, коли вся команда готувалася до нової програми, кохана Притули ошелешила його фразою:

"Так бігла по бруківці, що зламала підбори". "Помітьте, що не "каблуки", а "підбори", - підмітив Притула і з того моменту вважав, що "екзамен складено".

Дивіться: Притула про стосунки із дружиною

Нагадаємо, Притула розкритикував рівень обслуговування пасажирів в Одеському міжнародному аеропорту. Як повідомляв "Знай.ua", трейлер фільму з Притулою "заспівав" голосом Барських. Також "Знай.ua" писав, Притула заінтригував Україну у річницю Майдану.