Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне фото, на якому постала перед шанувальниками в купальнику на пляжі в Дубаї.

Як ми вже повідомляли, після фіналу проекту "Танці з зірками" Нікітюк спочатку поїхала в рідне місто Хмельницький провідати рідню, а тепер, мабуть, вирішила відпочити і відправилася в Об'єднані Арабські Емірати. Спочатку Леся публікувала фотографії з курорту в Абу-Дабі, тепер же поїхала в Дубай.

На черговій фотографії з відпочинку Леся Нікітюк позує на пляжі в цікавому образі. На ній світлий ліфчик від купальника без бретелей і величезні сонцезахисні окуляри. Волосся Лесі розпущене і майорять на вітрі, а вона заправляє в нього гарненьку квітку. Судячи з цього селфі Нікітюк вже добре засмагла, відпочиваючи в Дубаї та Абу-Дабі.

У підписі до фотографії телеведуча написала: "Останній день в Дубаї". Тепер фанати можуть тільки здогадуватися, чи повертається зірка в Україну, чи в Абу-Дабі, звідки вона їздила погуляти в Дубай. Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фотографії. Багатьом сподобалися знімки і вони засипають зірку компліментами. Але є ті, хто радить Лесі бути скромніше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Яка ви красуня! Класне фото", "Успіх завжди до лиця!", "Богиня", "Гарна дівчина", "Лесь, красуня нереальна", "Вам личить худорлявість!", "Щось в окулярах не впізнати", "Богиня пляжу", "Ти там обережно з такими відкритими купальниками. А то доведеться підписникам скидатися на викуп", "Леся, ти згоріла вже на сонці", "Леся, вистачить відпочивай, давай додому – ялинку прикрашати", - пишуть фоловери в коментарях до фото Нікітюк.

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.