Творці сериала Stranger Things / «Дуже дивні справи» для сервісу Netflix вирішили перевершити колег з HBO неінформативністю першого тизера.

І якщо творці «Ігри престолів» показали хоча б карту битви, на якій фанати змогли виявити кілька підказок, то Netflix обмежились суто текстом.

Але цей текст також здатний підказати розвиток сюжету третього сезону Stranger Things, адже він містить назви всіх серій сезону.

Таким чином, у третьому сезоні буде вісім серій (стільки ж було у першому), на одну менше, ніж у попередньому сезоні Stranger Things.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В трейлері також знайшлося місце згадці, що улюблених героїв можна буде побачити вже в 2019 році. Точної дати немає, проте з урахуванням того, що перший сезон стартував в липні 2016 року, а другий — у жовтні 2017 року, і в рекламі Starcourt згадувалося, що дії будуть розвиватися «влітку» 1985 року, то прем'єра третього сезону швидше за все відбудеться влітку наступного року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всіма улюблений голлівудський актор Бен Аффлек, який недавно лікувався від алкоголізму в реабілітаційному центрі, знову повертається на великі екрани. Нещодавно Netflix опублікував трейлер гостросюжетного трилера "Потрійний кордон", в якому знаменитий актор зіграв головну роль.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ВВС спільно з Netflix опублікували трейлер анімаційного проекту "Мешканці пагорбів". Основою для серіалу став твір письменника Річарда Адамса. Похмурий ролик розповідає про кролика Горісі і його сім'ю, яким доводиться шукати собі новий будинок. На шляху їм зустрічаються різні пригоди, які дозволяють краще пізнати навколишній світ.

"Знай.uа" писав, що стриминговый сервіс Netflix заявив, що збереже серіал "Друзі" до кінця 2019 року. До цього сервіс збирався видалити серіал, але їх зупинило невдоволення глядачів таким рішенням. Багато користувачів заявили, що підписалися на Netflix тільки щоб дивитися старих-добрих "Друзів".