Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість, при живому залицяльнику і коханню всього її життя, вирушила на шоу "Давай одружимося". Так, артистка написала цілу оду подяки ведучій проекту Ларисі Гузєєвій і зізналася, що Гузєєва - справжня подруга, хоча раніше дружби або спілкування між жінками ніхто не помічав.

Майже за добу спільний кадр зібрав понад 11 тис. лайків. Фолловери одразу ж взялися коментувати побачене, вважаючи, що жінок міг звести алкоголь: "Мені Анастасія нагадує художнього героя - Дон Кіхота ,який будучи трохи не в своєму розумі,боровся з вітряками ...", "Де логіка, коханий є, а ви йдете шукати нареченого в програму "Давай одружимося" ?", "Настя як дитина! Що не мужик, то відразу коханий, з Гузєєвою сфоталась, відразу друзі.", "Гузєєва теж раніше була слабка на чарку. Звичайно, вона розуміє, що до чого.", "Гузєєва зі всіма вась-вась, а потім хрясь!".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.