Популярна співачка Селион продовжує шокувати шанувальників. Її вибір не викликає нічого окрім подиву.

Останнім часом легендарна співачка Селін Діон регулярно дивує шанувальників вибором нарядів – так сталося і днями, коли вона з'явилася на публіці в шкіряному міні-платті і об'ємних хутряних ботфортах. Фотографія у відвертому образі з'явилася в інста-екаунті Селін і відразу викликала хвилю обурення у її фоловерів. Про це повідомляє Cosmopolitan.

Вони пишуть, що зірка одягнена вульгарно, і що подібні речі з гардеробу ніяк не можуть прикрасити жінку її віку і статусу.

Але сама Селін Діон навряд чи звертає увагу на такі відгуки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома британська співачка, дизайнер, дружина футболіста Девіда Бекхема, світська левиця Вікторія Бекхем нещодавно шокувала шанувальників культової пари. Так, знаменитість з'явилася на людях без любовної татуювання на івриті, переклад якої було: "мій чоловік належить мені, а я належу своєму чоловікові". Таким чином Вікторія буквально підтвердила чутки про проблеми у відносинах з Девідом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила спростовувати чутки, якими сама ж і інтригувала. Так, артистка виставила кадр, на якому невідомий чоловік чіпає її кругленький живіт і запропонувала вгадати шанувальникам, хто ж це поруч з нею. Майже всі фанати тут же розсекретили Анастасію і з легкістю вгадали, що це Микита Джигурда.

"Знай.uа" писав, що звезда фільмів для дорослих Марія Джейд оголилася прямо на вулиці. І це не були зйомки чергової стрічки. Річ у вітряну погоду і не зовсім вдалому виборі одягу. 25-річна актриса вузького жанру гуляла по вулицях Майамі зі своєю маленькою собачкою. Для спекотної погоди дівчина вибрала коротку спідницю вільного крою і чоботи на підборах. Марія Джейд ніби ненароком виглядала особливо гордовитої і ніби не помічала папараці, в об'єктив камер яких потрапила. Її образ холодної королеви розбив всього лише вітер.