Здавалося б, у, знаменитих красунь є все: слава, гроші і обожнювання шанувальників. Але успішна творча кар'єра ще не запорука щасливої сім'ї, тому зірки часто стикаються з проблемами зі здоров'ям. Передає Clutch.

Вікторія Бекхем

Ще в зовсім юному віці Вікторія почула страшний діагноз "безпліддя". Однак, дружина легендарного футболіста не опустила руки, і зараз вона щаслива мати чотирьох дітей.

Дженніфер Лопес

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дженніфер тривалий час лікувалася від безпліддя, але так і не змогла завагітніти самостійно. Тільки виконавши процедуру ЕКО, їй вдалося народити двох дітей — сина Максиміліана Девіда і доньку Емму Мерібел.

Кортні Кокс

Зірка серіалу "Друзі" зізналася, що їй довелося пережити 8 викиднів перед народженням доньки Коко. Дівчинка народилася завдяки ЕКО. Після цього Кортні так і не вдалося завагітніти другою дитиною, навіть з допомогою процедури.

Мерайя Кері

Відома співачка зізналася, що дуже довгий час їй ніяк не вдавалося завагітніти. А одного разу Мерайя відверто розповіла журналістами, що зачати дитину вийшло тільки після проведеної процедури ЕКО. Зараз вона виховує двох дітей — сина Морокана і доньку Монро.

Ніколь Кідман

У шлюбі з Томом Крузом Ніколь пройшла тривалий курс лікування від безпліддя, але все закінчилося тим, що пара усиновила двох дітей. Лише в шлюбі з Кітом Урбаном актриса народила першу дочку Сандей Роуз. Другу дитину пари виносила сурогатна мати.

Селін Діон

Співачка побудувала неймовірну кар'єру, але так і не змогла завагітніти природним чином. Подружжю Рене Анлжеліл і Селін Діон довелося робити штучне запліднення. Лише в 40 років зірка народила сина, а потім — двійнят.

Нагадаємо, в тусовці шоу-бізнесу вже дуже давно поповзли чутки про те, що у стосунках Вікторії і Девіда Бекхемів не все гладко.

Раніше Знай.ua повідомляв, в американській пресі днями з'явилася стаття про "дірки" Джулії Робертс.

Також Знай.ua писав, 10 колишніх красунь, яких скалічила пластику.