Український виконавець та продюсер Потап поділився раритетним фото. На ньому зображений сам співак та його друзі декілька років тому.

Знімок Потав опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Олексій Потапенко (справжнє ім'я виконавця) лаконічно підписав фото: "Вмираю".

На знімку зірка українського шоу-бізнесу зображений разом зі своїми друзями Вадимом Федоровим (Дядя Вадя), дизайнеркою Анною Андрійчук-Завгородньою, Василем Котлярова і іншими під час відпочинку в ресторані.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі соіцальної мережі тепло відреагували на публікацію. 'Молоді такі!", "Якого року фото", "Вічно молоді, вічно успішні", "Такі прикольні", "Аня смішна) і як завжди крута", - написали вони у коментарях.

Потап виглядає значно молодшим та стрункішим на фото. Однак точної дати, коли зроблений знімок, не вказано.Також поруч з Потапом знаходиться молода людина, яка робить вигляд, що намагається схопити артиста за серце.

Нагадаємо, що знаменитий український музикант і продюсер Олексій Потапенко досить своєрідно приніс вибачення співачки Тіни Кароль за недавній тролінг в її бік. У своєму Instagram він опублікував фото, на якому нібито чіпає груди виконавиці, торкаючись до її фотографії на стіні.

"Знай.uа" писав, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве фото в своєму Instagram. В цей раз виконавець засвітився в каліфорнійському Лос-Анджелесі. І якщо по приїзду туди Потап викладав фотографії з Каменських, то цього разу він здивував знімком з незнайомкою.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.