Українська телеведуча Леся Никитюк влаштувала собі відпустку. Нещодавно вона відпочивала у Об'єднаних Арабські Емірати. Спершу в Абу-Дабі, далі в Дубаї, а після цього вирушила до Туреччини. Там зірка відвідала лікарню й пройшла ряд процедур.

Про це Никитюк повідомала у своїй сторінці в Instagram, де виклала фото з відповідним підписом.

"Хюрем Іванівна шле всім привіт зі Стамбула. PS. Пора зайнятися своїм здоров'ям, тілом та обличчям! І саме в Стамбулі я знайшла чудову клініку, про яку розповім завтра!" - написала Леся Нікітюк.

Знаменита телеведуча та учасниця шоу "Танці з зірками" додала, що взяла з собою в подорож маму, яка теж пройде оздоровчий курс у клініці Туреччини. Леся назвала маму "перлиною Поділля". Однак знімок з мамою зірка поки не викладала.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На фото, у підписі якого йшлося про лікування, Леся Никитюк позує у блакитних джинсах та джинсовій куртці з хутром дещо темнішого кольору від штанів. Ведуча доповнила образ червоною поясною сумкою.

Леся також зазначила назву клініки у наступному дописі свого мікроблогу. Вони з мамою проходять курс лікування у клініці "Аджибадем". Телеведуча також додала, що вражена швидкістю, новітніми технологіями та професійністю лікарів.

Як ми вже повідомляли, після фіналу проекту "Танці з зірками" Нікітюк спочатку поїхала в рідне місто Хмельницький провідати рідню, а тепер, мабуть, вирішила відпочити і відправилася в Об'єднані Арабські Емірати. Спочатку Леся публікувала фотографії з курорту в Абу-Дабі, тепер же поїхала в Дубай.

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.