Молодша сестра популярної світської левиці Кім Кардашьян теж не пасе задніх. Останнім часом Кендалл Дженнер набирає все більшої популярності як модель, епатуючи світ своїми формами та відвертим вбранням. Ходячи по подіуму, вона заробляє немалі грошенята.

В цьому році 23-річна Кендалл другий рік поспіль очолила рейтинг найдорожчих моделей за версією Forbes. В цьому році вона переплюнула себе минурорічну і заробила не 22 мільйони доларів, а 22,5. При чому прибуток їй приносить не лише робота на подіумі, а й тісна співпраця з популярними брендами Estee Lauder, Adidas та Calvin Klein.

Forbes традиційно під кінець року опублікував рейтинг найбільш успішних і найбільш оплачуваних моделей.

Згідно рейтингу решта моделей значно віддалилися від прибутків Кендал Дженнер. На другому місці опинилася Карлі Клосс. За рік вона заробила 13 мільйонів. Кріссі Тейген, двічі мама, опинилася на третьому місці. Ее прибуток за рік склав 11,5 мільйона.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До Топ-5 потрапили Розі Хантінгтон-Вайтлі (11,5 мільйона), Кара Делевінь та Жізель Бюндхен (у них однаково по 10 мільйонів).

Слід нагадати, що впродовж багатьох років саме Джизель утримувала пальму першості, але 3 роки тому вона офіційно востаннє вийшла на подіум. З того моменту втратила свої позиції в рейтингу.

В десятку також увійшли сестри Хадід, Джіджі та Белла, Джоан Смоллс та Даутцен Круз.

Нагадаємо, Джамала показала чисту любов: вона зворушить кожного

Як раніше повідомляв, "Знай.ua", Лорак похвалилася новим селфі: лялечка чи жаба

Також "Знай.ua" писав, що Потап вразив раритетним фото: ледве впізнали