Анджеліну Джолі не задовольнило рішення суду, і вона вирішила діяти іншими методами. Якщо не вдається в суді залишити право на повну опіку над дітьми, то актриса вирішила просто посварити їх з батьком.

Про це повідомляє видання US Weekly з посиланням на власні анонімні джерела.

Боротьба колишніх подружжя і голлівудських акторів Бреда Пітта і Анджеліни Джолі за дітей триває вже два роки. Зовсім нещодавно вони підписали угоду, однак на цьому суспільний резонанс навколо історії не затих.

Джолі заявила одному із прийомних дітей, 15-річному Паксу, що Бред Пітт у свій час був проти її усиновлення. Його Джолі і Пітт взяли в свою сім'ю ще в 2007 році у В'єтнамі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що Бред розлютився, коли Джолі хотіла усиновити трирічного хлопчика у В'єтнамі. На той момент голлівудський актор не в захваті від цієї ідеї.

В той момент у пари був непростий період, всього рік тому у них народилася дочка Шайло. До того ж трирічний хлопчик не розмовляв англійською мовою.

Джерело з оточення колишніх коханців зазначає, що слова актриси негативно вплинули на стосунки Бреда і Пакса.

Раніше повідомлялося, що чергове судове слухання було призначене на 4 грудня, однак пара раптом різко передумала судитися. Ґрунтуючись на рекомендаціях дитячих психологів, Пітт і Джолі прийшли до оптимального варіанту, деталі якого не розголошуються.

Про те, що екс-подружжю вдалося домовитися полюбовно, повідомляє адвокат Анджеліни Саманта Блей Диджин.

Нагадаємо, Пітт отримав від Джолі "все, що хотів": він боровся за право опіки протягом двох років, дітей навіть не запитували. Джерела, близькі до екс-парі повідомляють, що вони вже готові до результатів договору.

Як повідомляв Знай. ua, виснажена Анджеліна Джолі розповіла про сексуальне насильство в сім'ї. Актриса вже кілька років є послом доброї волі ООН.

Знай. ua писав, що Джолі і Пітт змогли домовитися, багаторічному конфлікту кінець. Зіркова пара вирішила, що буде з дітьми.