Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.

Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому позує в стильному образі, який викликав шквал коментарів. На знімку Ольга постала на огляд публіки в багатошаровому вбранні. На ній чорні штани з кишенями на стегнах, сіра блуза, бежевий піджак, а поверх усього цього Оля накинула яскраве блакитне пальто. Свій стильний образ телезірка доповнила світлим клатчем.

Позує Фреймут на засніженій вулиці, вона не дивиться в камеру. Волосся Ольги розпущене і спадає їй на лице і плечі, а на обличчі легкий природний макіяж. У підписі до фотографії телеведуча міркує про моду і стиль. "Як думаєте, в якому віці мода поступається стилю? Я помічаю дистанцію в одязі між моєю милою @zlata_mitchell. Але мені так шкода часу поспішати за примхами моди", - написала Фреймут.

Шанувальники Ольги не пройшли повз і почали активно коментувати її публікацію. Деякі відповідають на питання, яке ставить Фреймут, а інші просто засипають стильну зірку компліментами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Задайте власний стиль, Ольга Михайлівна. Ви цілком гідні стати початком української моди", "Модно те, в чому Ви красива!", "Оля, саме тому що у вас є свій стиль в одязі, манерах, поведінці, я вас і полюбила. Мені здається, що людина перестає гнатися за модою і з'являється свій стиль тоді, коли у неї з'являється своя думка", "Стиль вічний, яка б там мода не була", "Ольга Фреймут, я в шоці, така краса", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото.

Нагадаємо, головний ревізор країни Ольга Фреймут змінила професію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.