Українська співачка Євгенія Власова вирішила кардинально змінити імідж, щоб спогадів про хворобу, з якою вона неодноразово боролася, не залишилося зовсім.

У цьому їй допомогла директор оргкомітету конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

Артистка перефарбувалася в темний колір і відрізала чьолку.

39-річна українська співачка Євгенія Власова майже 10 років тому перенесла важку операцію, пов'язану з онкологічним захворюванням. Через наслідки хірургічного втручання та хіміотерапії артистка і потрапила в реанімацію. Рік тому, у грудні, у співачки стався рецидив. Тоді вона записала відеозвернення до своїх шанувальників. Заплакана Власова подякувала всім, хто допомагає їй впоратися з недугою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ще одна знаменитість не змогла побороти онкологію і померла у віці 34 роки. Мова йде про модель і телезірку із США Джаель Штраусс.

У неї був рак грудей в останній стадії, про що жінка публічно оголосила в жовтні цього року.

Штраусс почала курс лікування, але потім відмовилася від нього, визнавши непотрібним, і в листопаді лягла в хоспіс. Останні дні життя вона була без свідомості.

"Він агресивно поширюється по моєму тілу і невиліковний… Я не хочу вмирати", — вона написала у Facebook ще за життя.

Джаель отримала популярність в 22 роки — після того, як в 2007 році стала фіналісткою популярного телевізійного реаліті-шоу Топ-модель по-американськи, в якому учасниці змагаються за можливість виграти перший приз і почати кар'єру в модельному бізнесі. Шоу створено супермоделлю Тайрою Бенкс, яка виступає в якості продюсера, ведучої програми і головного судді.

Джаель отримала шанс зробити запаморочливу кар'єру, але насправді її життя після шоу незабаром пішло під укіс. Вона почала зловживати наркотиками. Дівчина довгий час боролася з наркозалежністю і в кінці кінців зуміла її перемогти. Але наШтраусс чекала нова напасть. Боротися з онкологічним захворюванням вона виявилася не в силах.

Раніше Знай.uа повідомляв, що ці люди народилися не в своєму тілі, але мріяли бути собою і не боятися осуду оточуючих.

Варто нагадати, що співачка-трансгендер Зіанджа показала, якою вона була в дитинстві.

Знай.ua писав що під Києвом влаштують ворожіння на Андріївські вечорниці.