Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове фото, на якому позує не одна. На фотографії Лобода з'явилася в компанії відомого російського коміка і співака Олександра Ревви.

Шанувальники відзначили, що знімки вийшли дуже простими і життєвими. На фото Світлана Лобода позує в картатому пальті, чорній шапці і темних сонцезахисних окулярах оригінальної форми. Її волосся розпущене і стирчить з-під шапки, а на обличчі не видно макіяжу. Ревва постав на фото в чорній куртці і чорній кепці. Обидва артисти мило посміхаються в камеру телефону.

В підписи до фотографій Світлана Лобода написала: "З моїм улюбленим світлим другом прилетіли в улюблене місто @arthurpirozhkov". Тим часом в профілі Ревви теж з'явилися ці фото, але вже з іншим підписом: "Тато Сашко зустрів маму Свєту... @lobodaofficial". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, а деякі навіть запідозрили романтичні відносини між зірками.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Рівень фото зашкалює", "Красиві", "А яке улюблене місто?", "Супер, ну дуже красиві", "Друг зовсім не світлий, але дуже навіть нічого", "Кепка з кліпу Світлани", "І незрозуміло хто солодший?" "Такі природні! Люблю "живі" фотки", "Світлана, щасливого дня", "Ви вогонь", "Завтра напишуть, що у Світлани Лободи новий роман, і це є батько дитини", "Обожнюю вас обох", "А ви зустрічаєтеся?", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.