Студія "Квартал 95" показала передноворічний архівний номер з Володимиром Зеленським та Оленою Кравець в головних ролях.

Про це студія повідомляє на офіційній сторінці в Facebook.

Відео вийшло під назвою: "Той самий страшний момент на ранок після новорічного корпоративу..."
У цій сценці показується, як чоловік вранці намагається доглядати за втомленою дружиною після святкування на роботі Нового року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

У ролі сина знявся Євген Кошовий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що телеканал "1+1" відреагував на скандал, що розгорівся після того, як співачка-трансгендер Зианджи (раніше Борис Апрель) зробила незвичайне заяву на гумористичному номері у передачі "Ліга сміху" який належить "Студії Квартал 95". Телеканал вибачився за "не зовсім коректну жарт".

Як повідомляв портал "Знай.иа", отрыв Зеленського, який займає другу позицію, від Порошенка, який йде третім, зростає. Тепер він за значущими параметрами (загальна кількість опитаних і ті, хто візьмуть участь у голосуванні) вже має перевагу в 2 і 3 відсотки. А це – більше статистичної похибки. Тому схоже, що всі "рухи" чинного глави держави поки що особливої користі йому не приносять,
&ndash підкреслив Петро Олещук. Політолог також зазначив, що вихід у другий тур Володимира Зеленського та лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко на президентських виборах у березні 2019 року не видається неймовірною ідеєю.
"Знай.иа" писав, що співачка Зианджа, відома по участі в "Голосі країни" звинуватила студію і Зеленського в гомофобії. У нещодавньому випуску "Ліги сміху" вони висміяли її операцію по зміні статі і помістили фотографію виконавиці на карикатурний постер фільму "Я, ти, він, вона". Це фільм із Зеленським і Дорофєєвої в головних ролях. Однак слово "вона" замінили на "воно" під фотографією Зіанджи. Паралельно в ефірі шоу обіграли операцію Зианджи по зміні статі.