Моніці Белуччі 54 роки, але час над нею, здається, зовсім не владний. Після розлучення з Венсаном Касселем, який Белуччі перенесла досить драматично, світ довгий час не знав, з ким вона зараз у відносинах, і чи є у неї хто-небудь взагалі. Але тепер всюдисущі журналісти побачили і дізналися, що серце Моніки віддано 36-річному художнику Ніколя Лефевру.

"][/img]

Різниця у віці не бентежить пару – вони палко цілуються на публіці і гуляють за руки. Лефевр – ефектний довговолосий і бородатий чоловік, у нього власна художня майстерня в Парижі і шестирічна донька від попередніх стосунків. Як повідомляють ЗМІ, Белуччі та Лефевр зійшлися тільки влітку, але близькі знайомі Моніки кажуть, що щаслива пара вже щосили планує весілля.

Як раніше повідомляв Знай.uа, колишній Моніки Белуччі Венсан Кассель засвітився з українською красунею Ольгою Куриленко.

Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз актриса опублікувала фотографію з прем'єри фільму "Імператор Парижа", який відбувся у французькій столиці.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як видно з фотографій, Ольга Куриленко прийшла на світський захід у строкатому довгій сукні цікавого забарвлення холодних тонів. На першому фото вона позує одна, а на другий шанувальників чекав самий несподіваний сюрприз.

Також нагадаємо, що Моніка Белуччі роздяглася і позувала у відвертій позі. Так, їй дійсно 54, але зараз не кожна 20-річна так виглядає. Шанувальники в захваті.

Раніше вічно молода Моніка Белуччі підкорила Париж – від фотографій стає жарко.

Нагадаємо, Моніка Белуччі схвилювала своїх фанатів пікантним чорно-білим фото, на якому продемонструвала струнку фігуру і пишний бюст.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Моніка Беллуччі у інтерв'ю журналістам видання Elle розкрила головний секрет своєї краси.

Моніка Беллуччі у інтерв'ю журналістам видання Elle розкрила головний секрет своєї краси.

Зірка, вік якої стрімко наближається до шостого десятка, все ще виглядає як дівчинка. Вона розповіла в інтерв'ю, що змушує її виглядати так свіжо в її немолоді роки.

"Знай.uа" писав, італійська акторка і фотомодель Моніка Беллуччі виклала в Мережу дуже пікантне фото.