Скандальна українська виконавиця Оля Полякова полюбляє епатувати публіку скандальним знімками у соцмережах. Інколи фотографії співачки призводить до поширення чуток у мережі.

Так, нещодавно Полякова вирішили похизуватися стильною вечірньою сукнею з яскравим леопардовим принтом. Артиска доповнила образ однотонним пальтом. Вбрання було приталеним, тому користувачі мережі побачили округлий живіт зірки. Відтак сотні людей засипали Олю Полякову питаннями, чи часом вона не очікує на появу третьої дитини.

Скандальна виконавиця оперативно відповіла фанатам. У Instagram-Stories Оля Полякова спростувала всі чутки про вагітність та показала ідеально струнку фігуру.

"Ось він, той жахливий живіт, про який ви пишете".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і в цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, яке було зроблено для соціального проекту, про який вона розповіла в підписі до фото. На фотографії Оля Полякова позує в яскравому червоному костюмі оригінального фасону, який складається з кльошних штанів і піджака, який більше схожий на блузку. Цей наряд відмінно підкреслює струнку фігуру артистки. Оля одягла масивні білі сережки, а рожеве волосся розпустила. На ній стриманий макіяж.

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.