Відома українська актриса, улюблениця мільйонів Олена Кравець, порадувала шанувальників яскравими знімками зі зйомок гумористичного шоу "Ліга сміху".

Зірка "Вечірнього кварталу" опублікувала позитивні фотографії на своїй сторінці в Instagram.

Шоу "Ліга сміху" відбулося в Національному палаці мистецтв "Україна".

Кравець вбралася в облягаючий і елегантний чорний брючний костюм і напівпрозору блузку. Образ головна "квартальщиця" доповнила милим бантиком на шиї.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вчора на Лізі Сміху з Віолетою. Юрій Ткач на задньому фоні повторює текст, судячи з усього... Або танець!" написала Олена Кравець під знімком

Актриса висловила свою вдячність стилісту-іміджмейкеру Юлії Косаченко.

В коментарях шанувальники і дописники Олени Кравець захоплюються її прекрасним виглядом:

"Красуні!"; "А в босоніжках не холодно?"; "Оленка, ви шикарна!"; "Шикарно"; "На першому фото Ткач як в будинку воскових фігур"; "Олена, ви прекрасні!"...

Нагадаємо, актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка влітку 2016 року народила двійню – хлопчика і дівчинку, похвалилася в Instagram фото з подарунком синові. На знімку з Барселони Олена продемонструвала шанувальникам дитячу футболку футбольного клубу "Барселона". При цьому артистка уточнила, що має намір подарувати її своєму синові Івану.

Шанувальники щиро схвалили вибір гумористи. А заразом відзначили, що без макіяжу Олена виглядає просто чудово:

"Ну яка ж ти красуня, Олена!", "Вау, які ви красиві", "Кравець – просто супер", "Буде круто! Удачі" тощо

Також портал раніше писав, що Олена Кравець порадувала шанувальників новою фотографією. На знімку актриса студії "Квартал 95" зображена зі своїми подругами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Квартал 95" порадувала своїх фанатів в соціальній мережі Instagram свіжою фотографією.

Також "Знай.uа" писав, у новому сезоні "Ліги сміху" відбулися кардинальні зміни в складі журі. Тепер на місці Олени Кравець сидить актор Стас Баклан. Покинули крісла журі і Юрій Горбунов, Антон Лірник та Сергій Сивохо.