Володимир Зеленський спільно зі своїми колегами по цеху показали відео закулісся зйомок і виступів новорічного "Вечірнього кварталу". Знятий матеріал комік виклав на своїй сторінці в Instagram.

Відео вийшло з підписом: "Новорічний Вечірній Квартал. 3 дня! 3 аншлагу! Спасибо !!!! Ми щасливі) 31 грудень дивіться в новорічну ніч, Ваш."

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У відеоролику можна побачити, як накладають грим артистам "Кварталу", як проходить підготовка до виступу, як артисти поводяться перед виходом на сцену і невеликі уривки виступів.

Завдяки відео також можна дізнатися, яких зірок запросили кварталівці на новорічний виступ. У кадрах з'являються Діма Монатік і Тіна Кароль.

Користувачі відреагували на відео і виразили своє нетерпіння вже якомога швидше побачити новорічну програму "Вечірнього кварталу". Також деякі висловили припущення, що фінальна пісня у новорічну вступ повинна бути "шикарною".

Как ранее сообщал "Знай.ua", Квартал 95 відправить Зеленського в президенти

Студія "Квартал 95" зняла новорічне шоу "Вечірнього кварталу". Концерт відбувся у Палаці "Україна" в Києві. Шоу почав продюсер студії комік Володимир Зеленський. Він вийшов перед глядачами в образі президента України і виголосив традиційну новорічну промову глави держави. Все це було підкріплено іронією і гумором. Після цього на сцені з'явилися всі артисти студії "Квартал 95" з піснею і танцем. Далі почалися різні мініатюри. Вони були на актуальні теми і наповнені перокласнімі жартами.

Также "Знай.ua" писал, Зеленський все ж таки йде в президенти: 95 квартал95 квартал приготував новорічний подарунок українцям