Пропагандист Дмитро Кисельов розсмішив користувачів соцмереж заздрісними коментарями з приводу отримання журналісткою Тетяною Фельгенгауер премії "персона року".

Ведучий програми "Вести недели" Дмитро Кисельов висловився про несерйозність поранення, отриманого рік тому провідною радіостанції "Ехо Москви" Тетяною Фельгенгауер.

Він заявив, що нападник на журналістку Борис Гриць тільки "порізав шкіру на шиї". Так Кисельов відреагував на вручення колезі премії "персона року" журналом Time, про яку сам Кисельов, до речі, не може навіть мріяти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Реакція користувачів мереж на ці одіозні висловлювання була гумористичної - вони згадують, що не дарма Кисельов називав себе в офіційній групі ВК «путінським клоуном».

Сама Фельгенгауер на заяву Кисельова поки не відреагувала.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандально відомий український телеведучий Юрій Кот, який втік в Російську Федерацію знову повторив свій нахабний і улюблений марення про Україну. Під час прямого ефіру на "Першому каналі" Юрій Кот заявив, що "Україна йде по шляху фашизму".

Як повідомляв портал "Знай.uа", російський актор Михайло Пореченков на власному досвіді переконався, що за кожен вчинок у житті люди розплачуються сповна. Ще з 2014 року він навіть не намагався приховати своєї занадто лояльної позиції до найманців так званої "ДНР", навіть нагороди пізніше від них отримував. Нещодавно в оточенні колись популярної зірки кіно підтвердили страшні речі: Пореченков опинився на самому дні, без шматка хліба та постійного заробітку.

"Знай.uа" писав, що доля Хрущова і Брежнєва, ймовірно, чекає і Путіна. Завдяки пропаганді Кисельова і компанії Путін домагається ось вже який рік поспіль до себе лояльності, але для формування справжнього культу його особистості потрібні інші, більш потужні кошти. Масовий терор, подібний сталінському, сьогодні навряд чи можливий. Тому, насильно навернути людей в "культ Путіна" не вдасться.