В українській столиці в кінотеатрі Cinema Citi пройшла допрем'єрна презентація нової романтичної комедії "Я ти він вона". Варто зазначити, що дана картина стала режисерським дебютом для Володимира Зеленського.

Відомо, що офіційна прем'єра картини відбудеться 27 грудня. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських журналістів, яких запросили на допрем'єрний показ.

Також нагадаємо, що режисером картини став Девід Додсон – американський монтажер, режисер, сценарист, актор і продюсер. Раніше він брав участь у створенні фільмів "Любов у великому місті", "8 перших побачень", "8 нових побачень" і "Бабуся легкої поведінки".

Допрем'єрний показ проходив в кінотеатрі Cinema Citi в ТРЦ "Ocean Plaza". На заході були присутні українські зірки, преса, акторський склад і знімальна команда.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сценаристи, режисери і актори поділилися своїми враженнями від знімального процесу і отриманого результату. Вони зазначили, що робота проходила в теплій, дружній і, найважливіше, веселій атмосфері. Адже як обійтися без жартів, коли на майданчику Володимир Зеленський та Євген Кошовий.

Варто нагадати, що в новому випуску шоу "Чисто News" студії "Квартал 95" жартують про те, як для Петра Порошенка закупили два автомобіля, про підвищення тарифів на опалення в країні і призначення глави нової помісної православної церкви в Україні митрополита Єпіфанія. Про це у вівторок, 18 грудня, опубліковано відео на офіційній сторінці кварталівців в YouTube.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами аналітиків, президентські вибори в Україні, які вже не за горами, можуть мати досить несподівані результати. Переможцем може стати людина, яка ще не висунула свою кандидатуру офіційно, і серед таких - Володимир Зеленський. За результатами соцопитувань, у нього досить високий рейтинг.

Нагадаємо, "Квартал 95" потролив призначення Єпіфанія і нові авто Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа Кравчук назвав наступного президента України: це не Вакарчук і не Зеленський.

Знай.uа писав, Вакарчук різко розкритикував Зеленського: "Я не знаю такого політика".