Популярний гуморист і учасник студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів історію кохання зі своєю дружиною Ксенією на українському телеканалі у ранковому шоу. Про це повідомляє видання "БМ" з посиланням на відео історію.
Євген Кошовий розповів, що його любовна історія з дружиною виникла з першого погляду. Для залицяння за Ксенією він витрачав всі зароблені гроші. У відповідь на це Ксенія повідомила, що Кошового спочатку серйозно не сприймала.
Понад 11 років у шлюбі Євген і Ксенія разом. Вони виховують двох донечок - Варвару і Серафиму. За словами Ксенії пропозицію руки і серця Євген Кошовий зробив під час спільного перегляду телевізора. В той момент у Євгена кільця не було.
"Ми просто лежали на дивані і дивилися телевізор і тут він запитав, чи вийду я за нього заміж. А я відповіла згодою" - розповіла Ксенія.
Євген Кошовий окремо пояснив: "Тоді у мене на кільце грошей не було, я думав про машину".

Нагадаємо, що Євген Кошовий (народився 7 квітня 1983 року) - український шоумен, телеведучий і актор. З 2000 по 2005 роки — учасник команди КВН «Ва-Банкъ» (Луганськ), з 2005 року і по теперішній час учасник шоу «Вечірній квартал», з 2013 року — член журі телешоу «Розсміши коміка».

Євген Кошовий: біографія Жені Лисого з Квартал-95

Нагадаємо, зірка "Кварталу 95" показала в Instagram дивний знімок. Зірка "Вечірнього кварталу" опублікувала позитивні фотографії на своїй сторінці в Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Квартал 95" пожартував над Епіфанієм: не завжди вигравати вінницьким.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, у новому сезоні "Ліги сміху" відбулися кардинальні зміни в складі журі. Тепер на місці Олени Кравець сидить актор Стас Баклан. Покинули крісла журі і Юрій Горбунов, Антон Лірник та Сергій Сивохо.