Український гуморист Сергій Притула вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя. Частенько публікує знімки з дружиною та дітьми, а от про свою велику родину – особливо братів, практично не говорить. А дарма, як виявилося.

Нещодавно після одного з концертів у Тернополі він зустрівся з братом Василем, і зробив досить емоційне фото, яке припало до душі прихильницям.

Жінки різного віку просто засипали шоумена компліментами: як на його адресу так і красеня, який поруч із ним. На що Притула знайшов свої аргументи:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Тернопіль стоїть на стику тектонічних плит. Фактично на розломі. Тільки у нас катаклізми виражені не землетрусами, а неймовірно високою концетрацією дуже файних чоловіків. Зауважте, не просто гарних, а файних! Яке місто, такі й хлопці!", - іронізував він, і тішився, що прекрасна половина оцінила його рідну людину гідно.

"Все. Одним постом Притула влаштував своєму братові особисте життя. Жінки ціль поставили. 2019 року бути весіллю!", " Боже, у нього ще і брат є !!!!! Все, я втратила спокій! У вас там всі у Тернополі такі гарні?", " Чому на "Чоловік року за версією Viva" не йдете? Напевно, відповім сама себе Тому що ви улюбленець всієї України і вам там робити нічого, і справ багато і контингент не той. Гордість України. Поважаю безмежно !!!", - пишуть у коментарях.

Цікаво, що востаннє На Великдень йому вдалося зустрітися зі своїми братами, які виховали його в дитинстві. Історію братської дружби він тоді також розповів у соціальних мережах:

"Скоро стукне 36 років з моменту остаточного формування нашої братської четвірки Притулів-Морозів. Ті троє на фото - це ті, хто виховав мене в дитинстві. Хто спочатку носив на руках, а потім тягав за собою молодшого брата хоч в похід у далекі ліси", - поділився ведучий.

"Я обожнюю ті свята, коли ми можемо зібратися разом. Якщо когось нема, то свято здається неповноцінним. Останні кілька років війна вносила свої корективи. Тим більше радості було, що Олег повернувся з АТО за три дні до Великодня. Свято вдалося!" - написав Притула.

Дивіться: Сергій Притула про родину та український гумор

Нагадаємо, Притула поділився життєвим лайфхаком.Як повідомляв "Знай.ua", Притула сказав, чого чекати від нової комедії за його участю. Також "Знай.ua" писав, Притула і Нікітюк поцілувалися на очах у всієї країни.