Буквально днями кияни помітили припаркований на пішохідному переході автомобіль Range Rover з номером АА 5009 ІХ, який належить фронтмену популярного українського колективу «Океан Ельзи» Святославу Вакарчуку.

Про це повідомив очевидець Артем Нікіфоров на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Товариші, якщо можна, передайте, будь ласка, одному з потенційних кандидатів у президенти, який з пафосом розповідає нам про мораль за результатами навчання в заморських вузах, що паркувати ренж АА5009ІХ на пішохідному переході не можна», — киянин написав у соцмережі.

Уточнюється, що співак порушив правила паркування в центрі Києва – на Кловському узвозі, 7 біля ресторану «Bigoli».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У свою чергу менеджер групи «Океан Ельзи» підтвердила, що автомобіль дійсно належить Вакарчуку. Також Вікторія Хоменко принесла вибачення від імені Святослава і сказала, що штраф у розмірі 255 гривень за порушення правил паркування він сплатив.

Товарищи, если можно, передайте, пожалуйста, одному из потенциальных кандидатов в президенты, с пафосом рассказывающему...

Geplaatst door Artem Nikiforov op Zondag 16 december 2018

До речі, російський актор і режисер Гоша Куценко зізнається, що Святослав Вакарчук зателефонував йому в 2014 році, під час військових дій на Донбасі. Однак, Вакарчук отримав відмову, навіть незважаючи на те, що у російського актора є українське коріння.

Гоша Куценко

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук розповів про свої політичні амбіції. На головне питання українців він відповів під час лекції НВ «Світ 2019. Що зміниться вже завтра?».

Як повідомляв портал Знай.uа, Святослав Вакарчук нещодавно заявив, що не знає такого політика, як Володимир Зеленський, але йому «відомо про Василя Голобородька – персонажа», якого зіграв засновник «95 Кварталу».

Також портал Знай.uа писав, що якби на пост президента України претендували лише зірки шоу-бізнесу, то найбільше шансів перемогти було б у Володимира Зеленського. 20,7% респондентів проголосували за кандидатуру Зеленського, а за Святослава Вакарчука 11%.