У Нью-Йорку відбувся показ легендарного фільму "Денна Красуня". В честь того, що фільму виповнилося рівно півстоліття, модний дім Saint Laurent організував цей ностальгічний показ.

На заході з'явилася виконавиця головної ролі, Катрін Деньов, над якою не владний час. Катрін була в чорному смокінгу від Saint Laurent з срібними лацканами. Компанію їй склала ще одна ще одна відома актриса і співачка, а також клієнтка дому Saint Laurent - Деббі Харрі - знаменита як лідер new-wave-групи "Blondie", в сміливому розшитому блискітками вбранні і черевики на шнурівці. Наряд відкривав тендітні плечі "Блонді", якої, здається, не торкнувся вік, як і Катрін. Деббі залишилася вірна ідеальномублонду, незважаючи на сивину, яку навіть з віком перетворила в свою фішку.

"Денна Красуня" – саме та кінокартина, яка принесла славу Катрін Деньов. І хоча Катрін нещодавно виповнилося 75 років, вона виглядає набагато молодше свого віку. Чому про фільм вирішив згадати модний дім Сен-Лоран? Тому що сама Деньов з'являлася в ньому саме в цих нарядах, пише ТСН.

Нагадаємо про 10 зірок з трагічною долею, для яких аборт виявився страшною помилкою. Катрін Деньов опинилася в списку поряд з Нікі Мінаж та іншими.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У свій час вони відмовилися від радості материнства, боячись суспільного осуду або зіпсованої кар'єри. Багато з них пошкодували про своє рішення. Про це Читайте в матеріалі Clutch.

Катрін Деньов зробила нелегальний аборт в 1967 році. Через кілька років знаменита француженка підписала документ про легалізацію абортів.

Нагадаємо, "домагання" голлівудської бабусі породили новий мем. Дивіться в недавньому відео.

Голлівудська зірка, актриса Шерон Стоун дала велике інтерв'ю, в якому розповіла багато цікавого про свою творчість і не тільки. Також це інтерв'ю породило новий мем із зіркою, яка здивувала всіх своєю реакцією на питання про сексуальні домагання.

Коли журналіст запитав 59-річну Шерон про те, чи стикалася вона з домаганнями у своїй кар'єрі, актриса не витримала і розсміялася, - передає телеканал CBS.

Знай.uа нещодавно показав "молодих і недосвідчених". Як виглядали найвідоміші зірки, в тому числі і героїня нашої статті Катрін Деньов. Їх абсолютно не впізнати тепер. Катрін продовжує залишатися такою ж звабливою, як в юності, незважаючи на 75-річний вік.