Зірка Spice Girls впевнена, що побачить хоч трохи неймовірних українських красот. Легендарний колектив Spice Girls ніколи не виступав в Україні, але 22 грудня фанатів чекає сюрприз.

Про це повідомляє Politeka.

На шоу «Х-фактор» в якості спеціального гостя буде присутня одна з учасниць групи, нині успішна сольна співачка Мел Сі.

Вона дуже переживає, так як вперше буде виступати в Україні.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Я довго чекала зустрічі зі своїми українськими шанувальниками. На “Х-факторі” я виконаю одну зі своїх найбільш успішних пісень — I turn to you. Також заспіваю з одним з фіналістів проекту», — сказала зірка Spice Girls.

Співачка зазначає, що чула про Україну багато схвальних відгуків – вона знає, що в нашій країні величезна кількість красивих місць і сподівається побачити хоча б деякі з них.

«Я знаю, що у вас дуже багато неймовірно красивих місць, в тому числі і в Києві. Сподіваюся, що у мене вийде побачити визначні пам'ятки міста», — зазначила співачка.

На питання про те, як вдається підтримувати чудову фізичну форму, Мел Сі відповіла, що приділяє багато уваги різноманітним тренувань.

«Я роблю фізичні вправи як на свіжому повітрі, так і у спортзалі. Люблю кататися на велосипеді, плавати, займатися йогою. Загалом, я займаюся багатьма речами. Саме так і тримаю себе у формі», — сказала співачка.

Найважливішою роботою Мелані вважає - бути мамою, хоч це, часом, і важко. Зате в такій ролі вона по-справжньому відчуває себе щасливою.

«Так, іноді важко бути мамою, але це приносить мені задоволення. Моя маленька дочка просто чудова! Також тренування роблять мене щасливою!», заявила співачка.

Крім того, вона поділилася, що дочка Скарлет дуже любить музику.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мелані Браун опинилася в лікарні з переломами двох ребер і серйозним пошкодженням руки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Девід Бекхем зізнався, що його шлюб з дизайнером Вікторією "це завжди важка робота".
"Знай.uа" писав, що скандальні одкровення Бекхема мали ефект справжньої бомби.