Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу відеоанонс її виступу на Першому каналі Росії, який відомий своєю брехливою пропагандою щодо України. Як виявилося, Світлана Лобода взяла участь у зйомках "Блакитного вогника" на путінському телеканалі, який буде транслюватися в ефірі в новорічну ніч.

На відео з'явився виступ Лободи з декораціями і підтанцьовкою. Для новорічного концерту Світлана виконала свою нову пісню "Суперзірка". Також в кадрі можна помітити виступи й інших російських артистів, зокрема Діми Білана. Крім того, в ролику з'явився виступ ще однієї українки Віри Брежнєвої.

У підписі до відео Світлана Лобода написала "Новорічна ніч на @1tv". Шанувальники зірки не пройшли повз нової публікації Лободи і почали активно обговорювати цей відеоанонс. І якщо російські глядачі в захваті від того, що Світлана виступила на Першому каналі, то українські фанати знаменитості не в захваті від цього і просять Лободу повернутися в Україну.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це буде дуже круто", "Вже чекаю на новий рік, щоб дивитися ваші виступи і насолоджуватися!", "А на українському каналі буде?", "В Україні будете?" "Чекаємо з нетерпінням", "Обожнюю дивитися ваші виступи під Новий рік", "Телек можна не вмикати", "Мені відразу здалося, як пісня почала крокувати по країні, що вона присвячена Бузовій", "Ідеально", "Круто! Шкода у нас всіх зірок не знімають", "На українських каналах будете?", "Останній день грудня обіцяє бути просто прекрасним", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала, що робить холодними ночами.

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.