В родині російсього співака Олександра Малініна сталася трагедія. Нещодавно помер батько артиста. У Малініна з ним були досить напружені стосунки. Співак навіть відмовився їхати на похорон батька.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Олександр Малінін давав концерт у день похорону свого батька Миколи Визугова. Артист не став скасовувати подію, тому пропустив похорон.

Вдова померлого Визугова розповіла деякі подробиці з життя Малініна. За словами Вигузовой, батько Малініна так і не встиг помиритися з сином. Знаменитий співак був шокований новиною про смерть рідної людини, але при цьому не став скасовувати закордонну поїздку заради похорону.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Вони навіть не сварилися з ним, просто не спілкувалися. Буває так. Олександр не приїжджав до нього, не дзвонив. Природно, коли Микола Степанович помер я подзвонила його синам: і Олександру, і молодшому Олегу. Саша був шокований. Але сказав, що на похорон приїхати не зможе, так як знаходиться за кордоном. А Олег приїхав. Сини грошима допомогли. Не знаю, хто вже там скільки дав", - розповіла дружина померлого батька співака.

Сам же Олександр Малінін коментарів з приводу трагедії не дає. Артист також не розповідає про конфлікт з батьком, лише зрідка відзначаючи, що вони не спілкувалися багато років з вагомої причини. При цьому дружина Вигузова заявила, що синам нема на що ображатися на свого батька. Незважаючи на те, що той колись пішов з сім'ї, він завжди допомагав і колишній дружині, і дітям.

"Яка образа у нього на батька? Та він в рази гірше чинив! Микола Степанович не кидав ні Сашу, ні брата його. Це не образа. Так вони навіть не сварилися ніколи. Олександру просто соромно спілкуватися з батьком. Тому що батько простий роботяга, а не олігарх! Ми на концерт до Саші кілька разів їздили. Так він жодного разу нічого хорошого зі сцени ні про батька, ні про матір не сказав. Зате дружина у нього крута. А те, що в залі батько сидить, йому все-одно", - висловилася мачуха Малініна.

Батько Малініна хворів протягом тривалого часу. Близько року тому у чоловіка стався інсульт, а в останні місяці життя він мріяв помиритися із зірковим сином, але так і не зміг цього зробити.

Нагадаємо, що 1 березня з концертом до Києва зібрався приїхати відомий російський виконавець Олександр Малінін: ця новина моментально обернулася в соціальних мережах справжнім скандалом.

Раніше "Знай.ua" писав, що нещодавно народний артист Росії, естрадний співак Олександр Малінін та його дочка Устина наразили себе на саркастичні коментарі користувачів мережі.

Також "Знай.ua" писав, що запроданку Лорак звинуватили в нахабній брехні.