Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова часто ділиться з шанувальниками новинами зі свого життя. Дівчина часто публікує відверті фотографії, якими демонструє відмінну фігуру і довгі ноги.

Так, в цей раз Алла Костромічова опублікувала на своїй сторінці фотографію, на якій позує з трьома учасниками шоу "Топ-модель по-українськи". Це фото було зроблено напередодні ефіру, який відбувся у п'ятницю 21 грудня. На знімку за столом сидять Дмитро, Катя і Яна, а поруч з ними стоїть сама Алла Костромічова.

Супермодель позує в яскравому помаранчевому платті з цікавим принтом. Її волосся зібране в тугий хвіст, а на обличчі величезні сонцезахисні окуляри. Алла обійняла хлопця і одну з дівчат, які у невимушеній обстановці п'ють чай з паперових стаканчиків. У підписі до фотографії Алла Костромічова написала: "Хто ж опиниться в двійці фіналістів? Робимо ставки, панове! А в 19:00 включаємо Новий канал щоб дізнатися чи співпадуть наші думки". Однак вже стало відомо, що шоу покинув Дмитро.

17 випуск другого сезону "Топ-модель по-українськи", який вийшов 21 грудня 2018 року на "Новому каналі", шоу покинув Дмитро. Тому в фіналі будуть Яна і Катя. 17 випуск шоу "Топ-модель по-українськи" 2 сезон став останнім випуском перед фіналом. Хоча для Дмитра це теж перемога – він став найкращим хлопцем на проекті. Хоча покидає проект Дмитро не вперше. Його вже визнали найгіршим, але під час тижня порушень правил експерти вирішили повернути хлопця.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, українська супермодель Алла Костромічова затьмарила Instagram довгими ногами і ідеальною фігурою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про правила харчування Алли Костромічової.

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічова поділилася секретами ідеального макіяжу.