Відома британська супермодель Наомі Кемпбелл, якій в цьому році виповнилося 48 років, не втратила свою ідеальну фігуру і часто радує шанувальників новинами свого життя. Часто відверті фотографії зірка публікує на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу на своїй сторінці в соцмережі Наомі Кемпбелл опублікувала відверті фотографії з фотосесії для бренду Nars.

Як виявилося, незважаючи на свій вік, 48-річна Наомі Кемпбелл, продовжує брати участь у показах і зніматися для глянцю. А нещодавно модель взяла участь у рекламі косметичної фірми Nars, обличчям якої стала на деякий час. Фотографії зі зйомок для косметичного бренду знаменитість то і справа публікує в мережі.

Так, на одному з фото Наомі Кемпбелл постала на огляд публіки в білому платті з величезними розрізами на боках і босоніжках на підборах від Saint Laurent. Як видно на знімку, модель не одягла трусики під цей наряд, від чого фотографія стає дуже пікантною.

Варто відзначити, що найцікавішим виявився знімок з бекстейджа, на якому Наомі позує топлес, прикриваючи оголені груди лише довгим волоссям. Також на сторінці Кемпбелл є фотопортрет крупним планом з тієї самої зйомки для Nars. На цій фотографії видно, що обличчя моделі покрито щільним шаром макіяжу, хоча і виглядає цілком природно. Треба сказати, що, незважаючи на багаторічний досвід, Кемпбелл ніколи не була головною героїнею рекламних кампаній косметичних брендів! Так що ця зйомка стала для неї дебютом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники моделі не залишилися байдужі до такого неоднозначного фото Наомі Кемпбелл і почали активно обговорювати. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають зірку компліментами. А найвідданіші фанати дуже радіють, що модель стала обличчям косметичного бренду.

Нагадаємо, "чорна пантера" оскандалилася – груди Наомі Кемпбелл вистрибнули з корсета.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола Наомі Кемпбелл прикрилася одними пір'ям.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Наомі Кемпбелл шокувала фанатів.