Російському співакові Віктору Салтикову заборонили в'їзд в Україну – він не зміг залишити столичний аеропорт "Бориспіль", куди прибув ще 20 грудня. Стверджує, що нібито на це йому ще й бракувало коштів.

"Я не малобюджетна людина, у мене є кошти. Маленька дівчинка прийняла таке рішення, я буду подавати в суд на українську владу ", - заявив Салтиков у своєму зверненні в Instagram.

Віктор Салтиков
Віктор Салтиков

За словами співака, в 2018 році був в Києві чотири рази. Те, що відбулося з ним Салтиков називає "порушенням прав людини".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Насправді Салтиков забув згадати про те, що відсутність грошей була основною причиною того, що йому відмовили у в'їзді. Він таким чином покараний за антиукраїнські висловлювання і публічну підтримку анексії Криму.

Дивіться: Російського співака Віктора Салтикова не пустили до України

Рідне місто Віктора - Санкт-Петербург. У 1998-му він з’явився на "Музичному рингу", де і заспівав свої нові пісні. У 1999-му вийшов його альбом, який був названий "Крок за кроком".

Віктор Салтиков
Віктор Салтиков

Співак і сьогодні продовжує займатися записом своїх пісень. Нерідко його можна бачити в концертних програмах та телепередачах. Одними з останніх стали "Фабрика зірок-4" і "Дискотека 80-х".

Віктор Салтиков
Віктор Салтиков

Першою дружиною співака стала Ірина, яка всім відома, як Ірина Салтикова. Вони познайомилися у 1985-му році. 1987-го в родині з’явилася дочка Аліса. Подружжя розлучилося у 1995-му році. Співак вважає свій шлюб з Іриною великою помилкою.

Другу дружину Віктора теж звуть Ірина. Разом вони вже багато років. У Ірини та Віктора є донька Анна і Син Святослав.

Віктор Салтиков
Віктор Салтиков

Віктор Салтиков
Віктор Салтиков

Віктор вважає, що багатьом зобов’язаний своїй другій дружині. Завдяки їй він кинув палити і зовсім не вживає алкоголю.

Дивіться: Віктор Салтиков, "Біла ніч"

Нагадаємо, Ірина Білик показала світу найкоханішого чоловіка. Як повідомляв "Знай.ua", Міка Ньютон вийшла заміж. Також "Знай.ua" писав, останнє фото Лободи перелякало Україну.