Відомий телеведучий, шоумен і волонтер Сергій Притула розповів про традиції зустрічі Нового року.

Новий рік вже на носі, і багатьом зіркам доведеться попрацювати у святкову ніч, але деякі розглядають варіанти теплої сімейної вечері біля ялинки або поїздки. Притула поділився своїми вподобаннями з прес-службою Нового каналу.

Глава "вар'яти-шоу", сказав, що він справжній "матрацник" і любить повалятися.

"Свято неможливе без хорошої компанії, - стверджує Притула. - Зустрічати Новий рік на самоті - не найкращий початок! За типом відпочинку - я "матрасник". Це стосується як відпустки, так і свят, і вільного часу будні. За останні років шість з усіх світських заходів можу згадати (крім професійних івентів) тільки відвідини презентації останнього альбому Насті Каменських. Я доволі байдужий до вечірок. Мені більше задоволення приносить повалятися на підлозі, коли по мені повзає дочка, або пограти з малим шахи".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на фотографії, яка з'явилася на сторінці гумориста, Сергій Притула з сім'єю наряджає новорічну ялинку. Все сімейство позує на фото в чорно-червоних клітчастих костюмах, що нагадують піжами. Сам артист стоїть на драбині біля ялинки і тримає в руках іграшку, яку збирається повісити на деревце. Поряд, але уже на підлозі, стоїть дружина Притули Катерина, яка тримає на руках маленьку дочку Соломію. Також на фото присутній старший син Сергія Притули від першого шлюбу Дмитро.

Як повідомляв портал "Знай.uа"український гуморист Сергій Притула нещодавно після одного з концертів у Тернополі зустрівся з братом Василем, і зробив дуже емоційне фото, яке припало до душі шанувальницям.

"Знай.uа" писав, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк спровокувала безліч пліток з-за новеньких Stories в Instagram. Зовсім недавно знаменитсть натякнула про свої заручини, але коханого чоловіка все ще вперто тримає в таємниці. Проте несподівано для всіх артистка та її колега Сергій Притула не приховували ніжних почуттів на прем'єрі фільму "Секс і нічого особистого".