Голлівудську актрису Анджеліну Джолі помітили на прогулянці в Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє "Апостроф".

В останні вихідні актриса відправилася за покупками в один із торгових центрів в Санта-Моніці. 43-річна артистка купувала подарунки дітям. Разом з Джолі був старший син Пакс.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Для шопінгу актриса вибрала повсякденний, але стильний наряд. Анджеліна одягла бежеве пальто від Max Mara, у якого пояс на талії і чорне плаття. Образ вона доповнила сумкою від Saint Laurent, окулярами-авіаторами і туфлями на невеликому каблуці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у 2000 році Пітт зустрів Дженніфер Еністон, і майже відразу на ній одружився. Їх шлюб тривав п'ять років і причиною розриву багато хто називає небажання актриси народжувати дітей. Насправді ж розлучницею стала Анджеліна Джолі. У 2006 Бред оголосив, що актриса чекає від нього дитину. Вони познайомилися на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт". Діти не змусили їх піти під вінець, тому вісім років цивільного шлюбу закінчилися весіллям в 2014 році.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відома зіркова пара – Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті дійшли згоди щодо розподілу опіки над дітьми. Так, подружжя нарешті зуміло знайти спільну мову над опікою шістьох дітей. Їх дворічний шлюборозлучний процес обзавівся подробицями, як саме вони поділили дітей. Як відомо з документів, Бред може спілкуватися з дітьми, а всі важливі питання з приводу дітей вони будуть вирішувати разом з Джолі.

"Знай.uа" писав, що ще в 2017 році соцмережі вразило нове вірусне божевілля в особі милої дівчини. Іранка Цукор Табар (Sahar Tabar) прославилася численними пластичними операціями, завдяки їм нібито стала копією Анджеліни Джолі. Так за даними англомовного арабського сайту і європейських таблоїдів, ця дівчина у своєму ще ніжному віці нібито зробила більше 50 пластичних операцій і сиділа на багатомісячної дієті, щоб її вага не перевищувала 40 кг, при зрості близько 150 см.