Популярна українська співачка, а також колишня учасниця шоу «Х-фактор» Сюзанна Варніна часто ділиться з шанувальниками у соцмережі фотографіями зі свого життя. В цей раз в профілі Instagram знаменитості з'явився досить дивний знімок.

Так, на фото Сюзанна сидить навпочіпки в одних колготках і чоботях, прикривши груди лише однією рукою. Судячи з навколишньої обстановки, співачка сфотографувалася в примірювальній магазину.

«Аестетика буднів», – лаконічно підписала знімок Варніна.

Варто відзначити, що дівчина викликала бурю емоцій у коментаторів під публікацією. Шанувальники дійсно не залишилися байдужі до фотографії і написали безліч слів на адресу співачки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Відмінне фото, коли хороші сиськи, чому не викласти», «Слава богу тут купа гнівних коментарів, я то думала люди трохи вгамувалися, типу передноворічне щастя, але ні, фух!!!! Сюзанна ви повинні радіти, що про вас не забувають», «Прекрасна в своїй зухвалій автентичності!», «Ну навіщо. Жаба», «Обмеженість людей процвітає, прикро», «Ну як дурепа. Морок», «У кожного своє бачення краси. І чому ви вважаєте, що вона взагалі це заради краси виставляє? Подобається їй так для неї це класно», «Ну і сенс? Ти змушуєш усіх жирух сумувати», – прокоментували фото користувачі мережі.

Нагадаємо, що зірка гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава у своєму акаунті Instagram опублікувала незвичайне фото, яким сильно здивувала шанувальників. На знімку артистка з'явилася в розкішній червоній сукні, яка оголює її довгі ноги.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська популярна співачка Настя Каменських кардинально змінила імідж. Дівчина вирішила приміряти образ блондинки. Нове амплуа Каменських показала в ефірі шоу «Х-фактор».

Також портал Знай.uа писав, що російський рок-гурт "Бі-2" і популярна співачка Монеточка, в рамках нового проекту "Курта Кобейна" записали спільну пісню "Нитки ДНК". Про це стало відомо завдяки опублікованому на YouTube відеокліпу.