Заборона на перетин українського кордону російському артисту Віктору Салтикову викликала неабиякий резонанс. Одним із перших свою думку з цього приводу на сторінці у Facebook висловив український композитор, шоумен, актор Володимир Бистряков.


Втім, він не підтримав такого рішення і вважає, що основна причина не стосується поїздок співака в анексований Крим:

"Ну .... і як вам це "ноу-хау" від нинішніх ідеологів?! Відомому російському співакові Віктору Салтикову відмовили у в'їзді в Україну! Що, виступав в Криму? - Чи не виступав! Щось "горбате" висловив про нашу владу? - Та ніби - теж немає! А тепер головна причина відмови (стоїмо чи ж не падаємо !!!) - "Брак коштів на особистому рахунку співака". Типу, співак .... бомжує, голодує, та й нема грошей на метро ... Як вам цей радісний ідіотизм?! Значить, відправляти наших громадян по безвізу за бугор, "дбайливо забуваючи" нагадати, що потрібно мати "на кишені" не менше 40 євро У день - це нормально! А то, що в будь-який момент через брак коштів будь-якого нашого співвітчизника можуть просто "взяти за ж*пу" та й відправити "додому" .... це нікого тут не хвилює. а ось "бомжа" Салтикова не пустити - це запросто .... Ну і справи .... Висновки, хлопці, робіть самі", - зазначив Бистряков.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Дивіться: Заборона на в'їзд на територію України для окремих російських артистів. коментує Бистряков

Як відомо, нещодавно російському співакові Віктору Салтикову заборонили в'їзд в Україну – він не зміг залишити столичний аеропорт "Бориспіль", куди прибув ще 20 грудня. Стверджує, що нібито на це йому ще й бракувало коштів.

"Я не малобюджетна людина, у мене є кошти. Маленька дівчинка прийняла таке рішення, я буду подавати в суд на українську владу ", - заявив Салтиков у своєму зверненні в Instagram.

За словами співака, в 2018 році був в Києві чотири рази. Те, що відбулося з ним Салтиков називає "порушенням прав людини".

Дивіться: Російського співака Віктора Салтикова не пустили до України

Нагадаємо, Віктора Салтикова не пустили до України. Як повідомляв "Знай.ua", Волочкова зачитала реп під балет. Також "Знай.ua" писав, автор "Студії Квартал 95" Валерій Жидков привітав українців з новорічними святами.