Знімки молодшого сина Майкла Джексона вразили публіку: хлопчик став ще більше схожий на батька.

Прінс Майкл Джексон II - молодший син американського співака, поп-короля Майкла Джексона, який помер в 2009 році, коли хлопчикові було всього сім років. Зараз Прінсу вже 16 і він намагається жити звичайним життям підлітка.

Принцу Майклу Джексону II було всього 7 років, коли помер його батько
Принцу Майклу Джексону II було всього 7 років, коли помер його батько

Раніше стало відомо, що молодший син Майкла Джексона змінив ім'я на Бланкет. Вважають, що він захотів взяти інше ім'я, щоб не привертати до себе підвищеної уваги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хлопчик з перших днів життя виявився в центрі скандалу: батько мало не впустив його з балкона, показуючи фанатам:

В останні пару років син Джексона не часто з'являвся на публіці і був на домашньому навчанні. В даний час Прінс відвідує школу Баклі в Шерман Оукс, Каліфорнія.

За словами вчителів, хлопчик виявився дуже здібним учнем, і батько б ним пишався. Також всі, хто спілкується з підлітком, відзначають його зовнішню схожість зі знаменитим татом.

Майкл Джексон в підлітковому віці
Майкл Джексон в підлітковому віці

молодий Майкл Джексон
молодий Майкл Джексон

Порівняйте: Майкл Джексон і його молодший син

Нещодавно молодший син Майкла Джексона здійснив рідкісний вихід у світ, опинившись під прицілом папараці.

Прінс Майкл Джексон II вирушив в книжковий магазин в Калабасас. Хлопець, якого громадськість знає також під ім'ям Бланкет Джексон, росте симпатичним хлопцем.

За словами його покійного дідуся, Джозефа Джексон, Прінс найбільше схожий на свого батька - легенду Майкла Джексона.

"Моєму онукові Бланкет. Ти найбільше нагадуєш мені свого батька, він був точно таким же, як ти, коли зростав", - написав Джексон-старший в Instagram. До слова, помер глава зоряного сімейства у віці 89 років в хоспісі.

На фотографіях, які потрапили в мережу, Бланкет зображений в шортах, сірій футболці із зображенням Людини-павука і кросівках. Хлопчик досі носить довге волосся, як і близько десяти років тому.

Порівняйте: Майкл Джексон і його молодший син

У Бланкета є старші брат і сестра - Періс і Прінс Майкл Джексон І. Вони на свого батька схожі не так сильно.

Майкл Джексон зі старшими дітьми
Майкл Джексон зі старшими дітьми

Нагадаємо, старші діти Майкла Джексона, Принц I і Періс, з'явилися від шлюбу співака з медсестрою Деббі Роу, а молодшого сина народила невідома сурогатна мати.

Якщо старші діти легенди крутяться в шоу-бізнесі і відвідують світські вечірки і заходи, то Бланкет веде більш закритий спосіб життя.

Діти Майкла Джексона з друзями
Діти Майкла Джексона з друзями

Опіку над дітьми після смерті музиканта отримала їхня бабуся - мама Майкла. Лише недавно вона припинила свою опіку через похилий вік та вступ молодшої дитини в підлітковий вік.

Нагадаємо, 20-річна донька Майкла Джексона Періс останнім часом стала набирати скандальної популярності завдяки сміливим витівкам і зухвалій поведінці.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Сполучених Штатах на 43-му році життя помер названий син короля поп-музики Майкла Джексона - відомий художник Дейв Дейв (Девід Ротенберг).

Також Знай.ua писав, шанувальники Майкла Джексона впевнені, що він живий