Один із засновників Студії "Квартал 95", гуморист Володимир Зеленський відповів на питання, чи буде балотуватися в президенти на майбутніх виборах 2019 року.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Я про це думаю. Дуже думаю. Схиляюся ... Рано про це говорити. Ну, я думаю, що може бути – так. Може бути. Дійсно, я про це дуже серйозно думаю. Дуже багато. Я про це багато говорю з сім'єю. Для мене їх думка дуже важлива ", - заявив шоумен, коментуючи питання, чи визначився він зі своєю участю в президентській кампанії.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Зеленський зазначив, що всі його рідні дуже переймаються з цього приводу:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Вони дуже розуміють, яка я людина, розуміють, наскільки я вкрай, гостро, радикально справедливий, до всього ... Я така людина, буду до кінця стояти ... і вони дуже переживають через це мого внутрішнього відчуття. Як мінімум, я хочу вийти з цієї ситуації таким, яким ввійду. Це важливо. Я маю на увазі ставлення людей до мене. ... Зрозуміло, що у мене є гроші, нерухомість, бізнес, але головне - хто ти, я не хочу внутрішньо себе втратити, хочу, щоб мене поважали люди . Тому я ніколи не піду ні на які умови, щоб втратити свою честь і гідність, ніколи ", - пояснив Зеленський.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Нагадаємо, актор і шоумен Володимир Зеленський розповів про зустрічі з президентом України Петром Порошенком і його запрошення в президентську партію. Як повідомляв "Знай.ua", нове гумористичне шоу від Студії "Квартал 95" зробило пародію на пісню "Ти в курсі" Олега Винника, "Жіночий квартал" показав пародію в рамках свого концерту. Також "Знай.ua" писав, відомий український шоу-мен, лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський розповів про те, як відбулося знайомство з його майбутньою дружиною Оленою, а також деякі таємниці історії своєї любові.