Український гуморит, шоумен та засновник Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно в одному з інтерв'ю вирішив прояснити ситуацію довкола його ймовірної кандидатури на пост президента.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Комік іронізує, що більшість людей уже сміливо "поділили його на частини" – жарти окремо, політика окремо. При цьому артист не приховує: київські реалії з усіма їх активними проявами дуже втомлюють – він сумує за рідним містом (Зеленський родом з Кривого Рогу, - ред.):

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Я вважаю, що затишні міста – провінційні. Знаю це з реакції людей, з концертів – видно, як на нас чекають. Не тому, що ти якийсь там символ, вони більш відкриті", - прокоментував він.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Мало хто знає, але Зеленський шість років поспіль жив і працював у Москві, але зараз визнає: російська столиця йому зовсім не до душі:

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Можна постукати у двері – і не відкриють. Справа не в тому, що до якогось сусіда. Це взагалі, це по життю. А у Кривому Розі завжди відкриють, нагодують, обігріють. Це моя велика душа, я отримав там все, що маю".

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Цікаво, що талант Зеленського помітив вже давно покійний нині російський сатирик Задорнов. І хоча в українців до його позиції було чимало питань, але саме він свого часу сказав відкрито: "я захоплююся ним", хоча рідко коли таке можна було почути від нього.

"Мені було приємно. Він сказав перед смертю: я хочу подякувати, ми з вами не знайомі. Дякую за "Слугу народу". Ви зробили все", - згадував Зеленський.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Нагадаємо, Зеленський відповів на питання, чи буде балотуватися в президенти на майбутніх виборах 2019 року. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський відверто розповів про те, як познайомився і зробив пропозицію своїй дружині Олені. Також "Знай.ua" писав, Квартал зробив кумедну пародію на Олега Винника.