У справі про розлучення української співачки Ані Лорак із чоловіком Муратом Налчаджиоглу з'явився несподіваний поворот. Виявилося, що пара просто не прийшла прийшла на засідання суду, а їхня заява дивним чином зникла з реєстру судових рішень.

Так, засідання суду мало відбутися у понеділок, 24 грудня, однак про те, чи пройшло воно, ніхто так і не повідомив.

Ані Лорак
Ані Лорак

Пізніше з реєстру досудових рішень зникла і заява про розгляд справи, ситуацію прокоментував юрист, прізвище якого тримають у таємниці, повідомляє "Обозреватель".

Ані Лорак
Ані Лорак

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Постанова про суд могла зникнути з реєстру, якщо вони забрали заяву або ж повідомили про те, що підписали мирову. Швидше за все, було так: Ані й Мурат прислали замість себе адвокатів, які повідомили суду, що вони не розлучаються. Якби вони просто не прийшли на засідання, то його мали б перенести, а Лорак і Налчаджиоглу повинні були попередити про це, процес б значно затягнувся ", – пояснив він.

Чоловік Ані Лорак був помічений з Яною Бєляєвої в столичному барі
Чоловік Ані Лорак був помічений з Яною Бєляєвої в столичному барі

Цікаво, що деякі українські ЗМІ, зі свого боку, повідомили про те, що засідання у справі про розлучення Ані Лорак із чоловіком усе ж відбулося, але ні Ані, ні Мурат у суді не з'явилися. І якщо відсутність Лорак ще можна пояснити – артистка активно гастролює і зайнята на зйомках російського "Голосу", то чому на засідання не прийшов Мурат, який живе в Києві, невідомо.

Хрещений батько дочки Ані Лорак її друг - Філіп Кіркоров
Хрещений батько дочки Ані Лорак її друг - Філіп Кіркоров

Замість подружжя у Шевченківському суді міста Києва з'явилися їхні адвокати, які відмовилися коментувати ситуацію із розлученням і повідомляти дату ймовірного наступного засідання.

Ані Лорак з чоловіком Муратом відсвяткували дев'яту річницю відносин
Ані Лорак з чоловіком Муратом відсвяткували дев'яту річницю відносин

Ані Лорак і Мурат прожили разом 9 років, також у них є спільна 7-річна донька. Про те, з ким залишиться дівчинка, невідомо. Вперше інформація, що співачка все ж вирішила розлучитися із чоловіком-зрадником, з'явилася у жовтні 2018 року.

Ані Лорак
Ані Лорак

Пізніше стало відомо, що шлюборозлучний процес Ані Лорак із Муратом Налчаджиоглу може затягнутися на декілька років, оскільки існує низка тонкощів через різне громадянство подружжя. Лорак є громадянкою України, Мурат же – громадянин Туреччини.

Дивіться: Ані Лорак подала на розлучення

Нагадаємо, донька Лорак зустріла Різдво без батька. Як повідомляв "Знай.ua", фанати просять Лорак піти зі сцени. Також "Знай.ua" писав, в Шевченківському районному суді Києва відбувся розгляд позову Ані Лорак про розлучення з Муратом.