До новорічної ночі ще залишається трохи часу, але телеведуча Леся Нікітюк поспішила нагадати про себе і повідомити про те, що буде просити у Діда Мороза для своїх шанувальниць. Про це співачка написала на своїй сторінці в Instagram.

Вона виклала знімок з собою в одному купальнику в Дубаї і підписала його: "Дівчата, щоб ви худнули, а груди – ні!".

Акаунт знаменитості в соціальній мережі регулярно поповнюється новими знімками, які незмінно приковують до себе увагу тисяч фанатів. Не так давно Никитюк злітала на відпочинок в Дубай, де нафільмувала багато фотографій, які викладає на своїй сторінці досі. Всі вони схожі між собою – на знаменитості один лише купальник, в якому вона позує посеред хмарочосів. Ще в той час вона зізнавалася, що планує зробити оригінальне привітання для своїх передплатників до Нового року, але на той момент ще не визначилась, яке саме.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Привітання з деякими коментарями виглядає так: "Лажу по дому без макіяжу і укладок...займаюся прибиранням, пранням..я ж #господиня😁Збираюся з думками, пишу для вас Новорічне привітання! Поки таке придумала:
-Дівчатка, та щоб ви худнули а груди -НІ😁🙈Як вам?)", - поцікавилася Никитюк. Фолловери не пройшли повз: "По-моєму у лесі від корони трохи з'їхав дах", "На другому фото щось не так....", "Ти що гола за Дубай ходиш???", "Дуся одягнися ти на вулиці!!", "Дуже дивно виглядає гола жінка серед хмарочосів 😊".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що складено рейтинг найбільш скандальних висловлювань зірок, які викликали шквал емоцій у мережі. Серед них ви знайдете і думка відомих осіб про людей нетрадиційної сексуальної орієнтації, інциденти на популярних телешоу, а також відверті інтерв'ю.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома українська телеведуча розсекретила деякі подробиці свого особистого життя, чого так довго чекали її фанати. З її слів, вона живе з хлопцем, якого чомусь називає "бойфрендом на дві квартири".

ТакожЗнай.uа" писав, що Леся Нікітюк анонсувала нове шоу, яке обов'язково підкорить серця українців. У ньому знаменитість буде подорожувати по нашій країні і знімати цікаві сюжети. Примітно, що вона побуває не тільки у великих містах, але й в маленьких містечках.