Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram розкішним кадром. Знаменитість зізналася, що після різдвяних свят повертається до салатів, засвітивши при цьому тонку талію і масивні груди в облягаючому вбранні тілесного кольору.

"А зараз назад до салатів", - підписала Кім. За 13 годин кадр набрав майже 1,6 млн. лайків. Фолловери почали розхвалювати ідеальне тіло Кардашьян і те, що вона нарешті взялася за здоровий спосіб життя. Були і ті, хто зазначив, що світській левиці більше не потрібно худнути, щоб залишатися пропорційною.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.